Makaronilaatikko

Laita kuivatut sienet pieneen vesimäärään turpoamaaan edellisenä päivänä.

Paista jauheliha ja lisää siihen kerma ja sienet nesteineen.

Laita suolaa ja muita mausteita maun mukaan.

Kaada "kastike" kuivien makaroonien päälle, lisää nestettä tarvittaessa.

(vaatii normaalia enemmän nestettä) Sekoita lihat tasan joka puolelle.

Voit lisätä päälle juustoraastetta.

Paista 200 C uunissa kunnes se on kauniin värinen päältä (n. 45 min) tai tee pataa hellalla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Ullamaija61
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino makarooni/raisio(400g)2000g7000kcal260g1380g50g60g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2000g3320kcal380g0g200g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)2000g1700kcal20g70g140g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g200g60kcal2g8g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12400g24160kcal1324g2916g781.2g120g
Valittu annoskoko6200g12080kcal662g1458g390.6g60g
Annoskoko puolitettuna3100g6040kcal331g729g195.3g30g
Arvot/100g100g195kcal10.7g23.5g6.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=427118