Mansikka-raparperipiirakka gluteeniton

Ohjeeseen tulee 1tl ruokasoodaa.

ei löytynyt luettelosta.

Piimä, sokeri, jauhot, sooda ja margariini sekoitetaan.

päälle ripotellaan raparperi ja mansikat.

paista 200 asteessa n. 15-30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Papisto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton HYLA (Valio), annos 100g2132g746kcal78.9g91.7g8.5g0g
Sokeri 453g1839kcal0g452.5g0g0g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 1599g5513kcal87.9g1217.8g19.2g20g
Becel olive (Becel), annos 100g320g1119kcal0g9.6g121.5g0g
Mansikka 1066g496kcal5.3g89.5g2.1g20.2g
Raparperi 640g215kcal4.4g35.2g0.6g9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12416g19856kcal353g3792.6g303.8g98.4g
Valittu annoskoko6208g9928kcal176.5g1896.3g151.9g49.2g
Annoskoko puolitettuna3104g4964kcal88.3g948.2g76g24.6g
Arvot/100g100g160kcal2.8g30.5g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131108