Lihamureke, gluteeniton

Laita astiaan fibrex, kermaviili ja vesi.

Anna seistä noin varttitunti
- Kuullota sipuli öljyssä
- sekoita kaikki ainekset astiassa hyvin
- muotoile uunipellille kostutetuilla käsillä lihamureke.

Paista 200 asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Raijuli42
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 3202g7091kcal560.4g0g544.4g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 915g1210kcal24.1g29.3g109.8g0g
Maustepippuri, annos 1g69g2.1kcal0g0g0.7g0g
Sipuli (käsittelemätön)366g99kcal4.8g17.6g0.7g6.2g
Suola, annos 3g46g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 458g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 27g78kcal2.9g11.6g0.6g7.2g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g531g690kcal69.5g1.6g44g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale458g275kcal45.7g22.9g1.4g334g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl137g1208kcal0g0g137.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12416g21306kcal1414.8g166g1677.6g694.8g
Valittu annoskoko6208g10653kcal707.4g83g838.8g347.4g
Annoskoko puolitettuna3104g5326kcal353.7g41.5g419.4g173.7g
Arvot/100g100g172kcal11.4g1.3g13.5g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445796