Gluteenittomat suklaacookiet

Sulata voi. Rouhi suklaa ja sulata 50g voin joukoon.

Sekoita sokeri ja munat yksitellen hieman jäähtyneeseen rasvaseokseen.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

ja lisää suklaarouheen kanssa vuorotellen rasvaseoksee varovasti sekoittaen.

Sekoita tasaiseksi ja nostele lusikalla nokareita pellille.

Paista 200C 10min

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Hannuzka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 90g653kcal1.1g0.4g73.2g0g
Leivontasuklaa, tumma (Fazer), annos 5g113g630kcal9g41.6g47.3g0g
Fin mix hieno jauhoseos, luontaisesti gluteeniton (Semper), annos 100g225g765kcal5.6g186.8g1.1g4.5g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 5.4g20kcal1g0.6g1.2g1.6g
Leivinjauhe 3.4g5.9kcal0.2g1.3g0g0g
Sokeri 77g311kcal0g76.5g0g0g
Siirappi 63g190kcal0.1g46.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 45g64kcal5.6g0.1g4.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1242g5279kcal45.2g708g254.8g12.2g
Valittu annoskoko621g2639kcal22.6g354g127.4g6.1g
Annoskoko puolitettuna311g1320kcal11.3g177g63.7g3.1g
Arvot/100g100g425kcal3.6g57g20.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447785