Kesäkurpitsakeitto

Kuullota sipulit + kesis.

Lisää valkosipulit paloina, maustejuttu sekä vettä ehkä 4dl ja kiehauta.

Heitä mukaan vehnäjauhoja ja soseuta.

Lisää chiliä, rakuunaa, mustapippuria, sitruunaa ja sitruunaruohoa + tilkka ruokakermaa.

Anna kiehua ihan vähän.

Laita keitto lautaselle, lisää vähän raejuustoa ja syö.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Heido
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 395g71kcal2.2g9.9g1.6g2.8g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g32g38kcal0.8g1.9g2.8g0.5g
Ruokakerma Valio 4% K&P113g68kcal1.1g5.1g4.5g0.7g
Luomu vehnäjauho (Pirkka), annos 30g17g58kcal1.9g11.7g0.4g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1242g520kcal14.8g65.6g19g11.8g
Valittu annoskoko621g260kcal7.4g32.8g9.5g5.9g
Annoskoko puolitettuna311g130kcal3.7g16.4g4.8g3g
Arvot/100g100g42kcal1.2g5.3g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289810