Kaalipata

Ruskista kaali, vihannekset, jauheliha voissa ja pekonissa.

Mausta mauste- ja valkopippurilla, meiramilla, paprikajauheella ja siirapilla.

Lisää vesi ja ohrasuurimot.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä n. tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Tootsie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2158g455kcal25.9g73.4g4.3g45.3g
Sipuli (kuorittu)701g189kcal9.1g33.7g1.4g11.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g899g252kcal5.4g53.5g1.8g22.5g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g216g604kcal38.8g1.1g49.6g0g
Siirappi 108g325kcal0.1g79.9g0g0g
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g187g598kcal20.6g117.8g3.7g21.5g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 1043g1340kcal216.4g0g52.1g0g
Voi 144g1043kcal1.7g0.6g116.9g0g
Vesi719g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g36g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12420g9615kcal636g720g459.6g202.4g
Valittu annoskoko6210g4808kcal318g360g229.8g101.2g
Annoskoko puolitettuna3105g2404kcal159g180g114.9g50.6g
Arvot/100g100g77kcal5.1g5.8g3.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296970