Tomaattisilakat

Voitele uunivuoka tipalla öljyä.

Ripottele silakkafileiden päälle suolaa, valkopippuria ja tilliä, kääri ne rullalla ja nostele vieri viereen uunivuoan pohjalla.

Halkaise ja viipaloi tomaatit ja lisää silakoiden päälle.

Sekoita tomaattimurska ja creme fraiche, lisää vielä tarvittaessa suolaa ja vaikka mustapippuria ja kaada päällimmäiseksi.

Myös murskattu valkosipuli sopii mausteeksi.

Paistaa 200 asteessa 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 222 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 1402g2015kcal224.3g0g124.8g0g
Tomaatti, tuore2337g474kcal14g88.8g7g32.7g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g1870g430kcal26.2g63.6g7.5g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 584g1620kcal11.7g17.5g163.6g0g
Rypsiöljy 23g207kcal0g0g23.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12432g9492kcal552.4g339.8g652.6g65.4g
Valittu annoskoko6216g4746kcal276.2g169.9g326.3g32.7g
Annoskoko puolitettuna3108g2373kcal138.1g85g163.2g16.4g
Arvot/100g100g76kcal4.4g2.7g5.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121454