Meloni-halloumi-mansikkasalaatti

Revi huuhdottu ja valutettu lollo rosso (tai frisee rosso) salaatti laakealle vadille.

Kuori, poista siemenet ja paloittele melonit reiluiksi paloiksi.

Puhdista ja lohko mansikat.

Viipaloi halloumi ja paista ne (2rkl) oliiviöljyssä kauniin ruskeiksi.

Sekoita kastikeainekset keskenään: soseuta reilu kourallinen TUORETTA MINTTUA 4rkl oliiviöljyä ja 2rkl vaaleaa balsamico-etikkaa sauvasekoittimella, rouhi sekaan hieman mustapippuria.

Sekoita melonit, mansikat, halloumit, rucolat ja kastike toisessa kulhossa (onnistuu parhaiten käsin).

Lisää seos salaattipedin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Th67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 479g61kcal5.4g4.7g1g4.8g
Rucolasalaatti (60g pussi) (Pirkka), annos 20g144g36kcal3.6g2.9g0.7g2.2g
Vesimeloni, punnittu kuorineen 2397g485kcal12g93.7g1.4g14.6g
Cantaloupe meloni1199g240kcal7.2g49.1g1.2g10.8g
Mansikka 1199g558kcal6g100.7g2.4g22.8g
Halloumi juusto (Eridanous), annos 100g479g1544kcal105.5g7.2g119.9g0g
Oliiviöljy 67g594kcal0g0g67.1g0g
Oliiviöljy 134g1187kcal0g0g134.2g0g
Minttu, tuore (-), annos 1g48g21kcal1.6g4g0.3g3.3g
Balsamico valkoinen (Acentino), annos 25g67g64kcal0.7g12.3g0g0g
Mustapippuri 2.4g6.7kcal0.3g0.9g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12431g9591kcal284.6g551g656.6g118.2g
Valittu annoskoko6216g4795kcal142.3g275.5g328.3g59.1g
Annoskoko puolitettuna3108g2398kcal71.2g137.8g164.2g29.6g
Arvot/100g100g77kcal2.3g4.4g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428189