Mansikka-raparperimurupaistos

Paloittele raparpeti ja mansikat.

Kaada 1 dl sokeria ja perunajauho niiden päälle.

Levitä paistosvuokaan.

Sekoita muruseos ja kaada täytteen peitoksi.

Paista 200 asteessa 20 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikka 280g130kcal1.4g23.5g0.6g5.3g
Raparperi 200g67kcal1.4g11g0.2g2.8g
Sokeri 34g138kcal0g34g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 3.8g13kcal0g3.1g0g0.1g
Kaurahiutale 32g120kcal4.6g18.2g2.3g3.2g
Vehnäjauho puolikarkea 26g89kcal2.6g18.2g0.3g0.9g
Sokeri 14g58kcal0g14.4g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g2g6.2kcal0.2g1.2g0.1g0.6g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)30g216kcal0g0g24g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1244g1675kcal20.4g247.2g55g25.8g
Valittu annoskoko622g838kcal10.2g123.6g27.5g12.9g
Annoskoko puolitettuna311g419kcal5.1g61.8g13.8g6.5g
Arvot/100g100g135kcal1.6g19.9g4.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238191