Maukas kanakeitto (nesteenpoistaja)

Laita vesi, suola ja riisit kattilaan.

Keitä n. 10 min. Suikaloi paprikat, kesäkurpitsa ja sipuli.

Kuumenna puolet kasviöljystä paistinpannussa ja lisää kasvisuikaleet.

Anna muhia n. 5min ja kääntele välillä lastalla.

Mausta currylla (1tl), basilikalla (0,5 rlk) ja TUOREELLA inkiväärillä (1 rlk).

Kaada kasvikset kattilaan.

Ruskista broileri ja lisää se kattilaan.

Lisää maissi ja tuorejuusto.

Hauduta n. 5 minuuttia.

Ja ei kun syömään!
Varaudu siihen että nesteet lähtee kiertämään!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 415 grammaa

Oona2009

Jybis sanoi...

Missä vaiheessa kannattaa laittaa tuo tomaattimurska?

torstai 26.02.2009 klo 17:49

Jybis sanoi...

Tiiätkö mitä! sain juuri lemppari ruuan, näin hyvää keittoa en oo syöny sitten koskaan.

torstai 26.02.2009 klo 18:32

AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 43g13kcal0.4g1.9g0.2g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 279g0kcal0g0g0g0g
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 18g66kcal1.5g14.4g0.1g0.3g
Kesäkurpitsa54g9kcal0.2g1.3g0.3g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g14g3.9kcal0.1g0.8g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)32g8.7kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Ruokaöljy keskiarvo 3g27kcal0g0g3g0g
Broilerifilee, hunajamarinadi, raaka 64g108kcal12.6g0.8g6.1g0g
Maissi jyvät 13g19kcal0.4g3.3g0.3g0.5g
Tomaattimurska 64g19kcal0.4g3.4g0.1g1.2g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour32g97kcal1.1g1.4g9.6g0.3g
Valkosipuli 3.2g3.5kcal0.3g0.5g0g0.1g
Suola, annos 3g3.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1245g745kcal34.8g58.6g39.6g8.8g
Valittu annoskoko623g373kcal17.4g29.3g19.8g4.4g
Annoskoko puolitettuna311g186kcal8.7g14.7g9.9g2.2g
Arvot/100g100g60kcal2.8g4.7g3.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102915