Pizza ala karppi D

Sekoita reseptin 5 ensimmäistä ainesta (pohjan ainekset) sekaisin ja anna turvota, kunnes paksuuntuu.

Itse sekoitin vielä sauvasekoittimella sileäksi, kun psyllium jäi paakkuiseksi :) tuo sekoitus paksunti ja kuohkeutti taikinaa kivasti myös.

Esipaistoin n. 5 min vaikka alkuperäisessä ohjeessa sanottiin, ettei tarvitse.

Täytä haluamillasi täytteillä ja paista n. 10 min. lisää. 200 astetta.

Ohjeesta tulee 1-2 annosta, nälästä (ja täytteiden määrästä) riippuen ;) .

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 498 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g26g15kcal1.6g0.8g0.5g26.3g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 125g79kcal3.8g6g4.4g0g
Oliiviöljy 38g332kcal0g0g37.5g0g
Kananmuna kuoreton 138g196kcal17.2g0.4g14.1g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Keittokinkku (Huhtahyvät)50g50kcal8g0.5g1.5g0g
Maissi, Makeaa Maissia, Rainbow (purkki 284g)125g100kcal2.6g16.3g2g4.6g
Ketsuppi, Pirkka38g40kcal0.4g9.4g0g0.5g
Kastike, Thai Sweet Chili (Pirkka)19g36kcal0.1g8.4g0.1g0.8g
Arkijuusto viipale (Valio), annos 5g63g207kcal16.9g0g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1245g2109kcal101.2g83.6g150.2g64.4g
Valittu annoskoko623g1055kcal50.6g41.8g75.1g32.2g
Annoskoko puolitettuna311g527kcal25.3g20.9g37.6g16.1g
Arvot/100g100g169kcal8.1g6.7g12.1g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368458