Tuorepuuro (et-lehdestä)

Sekoita vesi ja jogurtti.

Lisää kaurahiutaleet ja sekoita.

Laita päälle jäiset mustikat, pähkinärouhe ja öljy.

Anna seistä sen aikaa (tai yön yli jääkaapissa), ett mustikat sulavat.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Leila48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl801g2722kcal112.1g448.3g53.6g88.1g
Vesi2001g0kcal0g0g0g0g
Ingman rasvaton vaniljajogurtti (uusi kevyempi)3002g1201kcal111.1g195.1g3g0g
Mustikka metsä- 16g7kcal0.1g1g0.1g0.5g
Pellavansiemenöljy300g2702kcal0g0g300.2g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl100g640kcal14g3.4g63g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12440g14543kcal474.6g1295.6g839.8g177.2g
Valittu annoskoko6220g7272kcal237.3g647.8g419.9g88.6g
Annoskoko puolitettuna3110g3636kcal118.7g323.9g210g44.3g
Arvot/100g100g117kcal3.8g10.4g6.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343111