Soijanakko-papupata

Kuutioi kuoritut perunat ja keitä ne lähes kypsiksi suolalla maistetussa vedessä.

Kaada pavut, pilkottu purjo sekä paloitellut nakot perunoiden sekaan.

Lisää mausteet ja anna padan hetki hautua kannen alla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow1599g1359kcal73.6g239.8g8g79.9g
Soijanakki, hälsans kök1199g2926kcal215.9g83.9g191.9g0g
Purjosipuli 600g137kcal10.9g14.4g1.2g12.6g
Peruna, vanha, kuorittu 1599g1217kcal30.1g247.8g3.2g16g
Vesi1199g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 8g20kcal1.2g1.6g0.3g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12448g11320kcal663.4g1175g409.2g223.4g
Valittu annoskoko6224g5660kcal331.7g587.5g204.6g111.7g
Annoskoko puolitettuna3112g2830kcal165.9g293.8g102.3g55.9g
Arvot/100g100g91kcal5.3g9.4g3.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102794