Soijanakko-papupata

Kuutioi kuoritut perunat ja keitä ne lähes kypsiksi suolalla maistetussa vedessä.

Kaada pavut, pilkottu purjo sekä paloitellut nakot perunoiden sekaan.

Lisää mausteet ja anna padan hetki hautua kannen alla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow1600g1360kcal73.6g240g8g80g
Soijanakki, hälsans kök1200g2928kcal216g84g192g0g
Purjosipuli 600g137kcal10.9g14.4g1.2g12.6g
Peruna, vanha, kuorittu 1600g1218kcal30.1g248g3.2g16g
Vesi1200g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 8g20kcal1.2g1.6g0.3g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12456g11328kcal663.6g1176g409.4g223.6g
Valittu annoskoko6228g5664kcal331.8g588g204.7g111.8g
Annoskoko puolitettuna3114g2832kcal165.9g294g102.4g55.9g
Arvot/100g100g91kcal5.3g9.4g3.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102794