Omppupiirakka

Sekoita keskenään pehmeä voi, muna, sokeria, hiutaleet, vehnäjauho ja leivinjauhe.

Painele taikina voideltuun pyöreään piirakkavuokaan jauhojen avulla.

Kuori ja viipaloi omenat ja levitä ne tasaisesti taikinan päälle.

Sulata voi ja sekoita joukkoon sokerit ja hiutaleet.

Ripottele seos tasaisesti omenoiden päälle.

Paista piirakkaa 200 asteessa n. 25 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale Elovena (Raisio)49g182kcal6.9g27g3.9g5.4g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.7g2.8kcal0g0.7g0g0g
Sokeri 28g114kcal0g28.1g0g0g
Voi 35g255kcal0.4g0.1g28.5g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 281g126kcal0.5g26.5g0.3g5.1g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.7g2.8kcal0g0.7g0g0g
Leivinjauhe 0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 53g181kcal5.4g36.9g0.6g1.8g
Sokeri 18g71kcal0g17.5g0g0g
Kaurahiutale Elovena (Raisio)49g182kcal6.9g27g3.9g5.4g
Kananmuna kuoreton 39g55kcal4.8g0.1g4g0g
Voi 70g509kcal0.8g0.3g57.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1246g3360kcal51.4g330g196.6g35.4g
Valittu annoskoko623g1680kcal25.7g165g98.3g17.7g
Annoskoko puolitettuna312g840kcal12.9g82.5g49.2g8.9g
Arvot/100g100g270kcal4.1g26.5g15.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76918