Kessun ruispatonki

No kaikkihan nyt osaa patongit leipoa.

Tein tästä kuusi pötkylää ja paistelin kiertoilmalla 200 asteessa 15 minuuttia.

Puolivälissä ripaus vettä uunin pohjalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Keskikessu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho (Rainbow)350g1121kcal35g220.6g8.1g49g
Vehnäjauho puolikarkea 190g651kcal19.3g132.8g2.3g6.6g
Ohrajauho 16g53kcal1.3g10.3g0.3g1.2g
Siirappi, tumma35g112kcal0g25.9g0g0g
Rypsiöljy 26g232kcal0g0g26.3g0g
Suola, annos 3g5.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1246g4336kcal111.2g779.2g74g113.6g
Valittu annoskoko623g2168kcal55.6g389.6g37g56.8g
Annoskoko puolitettuna312g1084kcal27.8g194.8g18.5g28.4g
Arvot/100g100g348kcal8.9g62.5g5.9g9.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191154