Dweian kinkkumunakas

Kuumenna öljy pannulla.

Vatkaa kananmunat rikki ja sekoita joukkoon vesi.

Mausta seos suolalla ja mustapippurilla.

Kaada seos pannulle ja anna hyytyä hetki.

Ripottele kinkkusuikaleet munakkaan päälle ja anna edelleen hyytyä.

Kun munakas on kiinteä ja pinnalla ei ole 'juoksevaa' kanamunaa, taita munakas keskeltä kahti päällekkäin ja tarjoile kuumana.

Väliin voi lisätä myös esim.

parmesanjuustoa (joka nyt ei laihduttajalle ehkä niin hyvin sovellu :) .

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Dweian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3520g5021kcal440g10.6g360.8g0g
Vesi800g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 216g1910kcal0g0g216g0g
Suola, annos 3g80g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 16g45kcal1.7g6.1g0.5g4.2g
Kinkkusuikale Pirkka1600g1648kcal288g28.8g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12464g17248kcal1459.4g91g1234.6g8.4g
Valittu annoskoko6232g8624kcal729.7g45.5g617.3g4.2g
Annoskoko puolitettuna3116g4312kcal364.9g22.8g308.7g2.1g
Arvot/100g100g138kcal11.7g0.7g9.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153458