Hirven uunipaisti valkosipulilla

Hirvenliha kuutioidaan, ruskistetaan ja maustetaan grillimausteella, porkkanat/lantut kuutioidaan ja ruskistetaan pannulla.

Kaikki laitetaan uunipataan johon lisätään kikkoman, pippurit, laakerinlehdet ja vesi jotta liha ja porkkana peittyvät kokonaan.

Paistetaan uunissa 200asteessa 1-2 tuntia riippuen lihasta (kun liha mureaa niin kypsää).

Hyvää ruokahalua !!

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 1812g592kcal11.2g100.7g3.6g46.2g
Lanttu 413g119kcal4.1g19g1.2g7.4g
Vesi, vesijohtovesi 2131g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g4.3g0.1kcal0g0g0g0g
Kikkoman soijakastike vähäsuol. (250ml)245g201kcal23.3g27g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g117g633kcal0.2g0.4g70.3g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g2.1g7.4kcal0.2g1.6g0.1g0g
Hirvenliha 1503g1689kcal317.5g0g45.1g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12480g6483kcal713g297.4g240.6g107.2g
Valittu annoskoko6240g3242kcal356.5g148.7g120.3g53.6g
Annoskoko puolitettuna3120g1621kcal178.3g74.4g60.2g26.8g
Arvot/100g100g52kcal5.7g2.4g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=110037