Kevyt lesevehnävuokaleipä

Sekoita kuivat aineet ja lisää lämmin vesi.

Kumoa taikina oivariinilla voideltuun 1,5 litran vetoisaan vuokaan.

Anna nousta noin puoli tuntia.

Paista 200 asteessa alatasolla noin 20 min ja ylätasolla noin 15 min. Leivästä tulee noin 16 siivua.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Emppuli79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g110g396kcal49.5g44g6.6g0g
Vehnäjauho, sunnuntai2700g9450kcal324g1917g56.7g81g
Vesi3000g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 350g799kcal46.6g53.9g15.7g131.2g
Oivariini vähärasvainen30g165kcal0.3g0.3g18g0g
Suola, annos 3g50g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12480g21619kcal840.8g4030.4g194g424.4g
Valittu annoskoko6240g10810kcal420.4g2015.2g97g212.2g
Annoskoko puolitettuna3120g5405kcal210.2g1007.6g48.5g106.1g
Arvot/100g100g173kcal6.7g32.3g1.6g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=130590