Jauhelihamureke Laurendo Special Laurendo Al Meira

Laita kulhoon n.400 g tuoretta naudan paistijauhelihaa (7%,vähärasvainen).

Riko kolme kananmunaa jauhelihan sekaan, laita 125 g Valion vähärasvaista maitorahkaa, kuori ja pilko kaksi pientä sipulia (75g) ja yksi valkosipulin kynsi (7g).

Sekoita taikina huolellisesti, laita esim.

leivinpaperin päälle ja "taputtele" tasaiseksi.

Kieritä kuin kääretorttu ja laita 175 C uuniin n.40-60 min ajaksi.

Tarjoile.

(Vuokaan voit laittaa ´kyyytipojaksi´porkkanan siivuja, jotka tuovat makua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%3192g4437kcal606.4g0g223.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1317g1659kcal144.8g3.9g118.5g0g
Maitorahka, Valio, 0,3997g648kcal109.7g41.9g3g0g
Sipuli (kuorittu)599g162kcal7.8g28.7g1.2g10.2g
Suola, annos 3g80g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 56g61kcal4.4g9.1g0.3g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12480g13932kcal1746.2g167.2g692.8g22.8g
Valittu annoskoko6240g6966kcal873.1g83.6g346.4g11.4g
Annoskoko puolitettuna3120g3483kcal436.6g41.8g173.2g5.7g
Arvot/100g100g112kcal14g1.3g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161701