JUUSTOPIIRAAT/TASKUT

Kaada jauohot kulhoon ja tee keskelle syvennys, johon kaadat öljyn, etikan ja suolan.

Sekoita.

Lisää vesi vähitellen ja alusta taikinasta kiinteä kulhon laidoista irtoava pallo.

Jaa taikina kahtia ja kauli kummastakin ohut levy, n. 3mm. Ota levystä torttumuotilla ympyröitä, levitä juustoraastetta toiselle puolelle ja sulje puolikuuksi.

Täytteeksi sopivat myös esim.

pinaatti ja yrtit.

Friteeraa piirakat kuumassa öljyssä.

Taikina ei sovi uunissa paistamiseen.

Tarjoile lämpöisinä.

Puolivalmiit piiraat voi myös pakastaa.

Reseptistä tulee n. 26 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Muumimamma02
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, sunnuntai2835g9922kcal340.2g2012.8g59.5g85g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g187g1682kcal0g0g186.9g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g31g6.2kcal0g2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1558g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 41g1kcal0.3g0g0g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%1589g3654kcal460.8g39.7g190.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12480g30532kcal1602.6g4109g874.2g170g
Valittu annoskoko6240g15266kcal801.3g2054.5g437.1g85g
Annoskoko puolitettuna3120g7633kcal400.7g1027.3g218.6g42.5g
Arvot/100g100g245kcal12.8g32.9g7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=231628