Tonnikalapihvi

Mittaa kermaviili pieneen taikinakulhoon ja sekoita korppujauho sekaan.

Anna turvota ja mausta.

Valuta tonnikalat, sekoita massaan ja lisää kananmunat.

Jos taikina on liian juoksevaa, lisää korppujauhoja.

Paista uunin keskitasolla n.200-225 asteessa, kunnes pinnassa on kaunis väri ja pihvit ovat ns. kimmoisia.

Noin 20-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 719g461kcal23g34.6g25.2g0.1g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g3593g3952kcal898.3g0g35.9g0g
Korppujauho (Pirkka)599g2144kcal83.8g419.2g13.2g29.9g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g12g20kcal1g3.8g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 1318g1879kcal164.7g4g135g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12480g16914kcal2341.6g923.2g418.8g60g
Valittu annoskoko6240g8457kcal1170.8g461.6g209.4g30g
Annoskoko puolitettuna3120g4229kcal585.4g230.8g104.7g15g
Arvot/100g100g136kcal18.8g7.4g3.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272567