Limekesäkurpitsa

Halkaise kesäkurpitsa pituussuuntaan kahtia.

Poista siemenet ja pilko n. 2cm levyisiksi lohkoiksi.

Poista tomaateista kannat ja leikkaa neljään osaan (tomaatit voi halutessaan kaltata).

Paista kasvikset puolikypsiksi tilkassa öliiviöljyä.

Mausta rakuunalla 1tl, mustapippurilla1/2tl, valkosipulilla ja yrttiseoksella1tl (voit käyttää myös muita haluamiasi mausteita) Lisää limemehu (1/2 dl-1dl maun mukaan) ja akaasiahunaja.

Hauduta hetki.

Kesäkurpitsa saa jäädä hiukan napakaksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Renesmee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2400g433kcal13.4g60g9.6g16.8g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2800g568kcal16.8g106.4g8.4g39.2g
Valkosipuli 96g104kcal7.6g15.6g0.6g2g
Limemehu (Tymbark), annos 100g800g384kcal0.8g96g0.8g0g
Hunaja 40g132kcal0.2g32.3g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl104g936kcal0g0g104g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12480g5115kcal77.6g620.6g246.8g116g
Valittu annoskoko6240g2558kcal38.8g310.3g123.4g58g
Annoskoko puolitettuna3120g1279kcal19.4g155.2g61.7g29g
Arvot/100g100g41kcal0.6g5g2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282314