Mailman paras pannari

Sekoita ensin kuivat aineet kulhossa sekaisin.

Lisää munat, öljy ja maito ja sekoita taikina tasaiseksi mahdollisimman vähän vatkaten.

Kaada leivinpaperin päälle pellille ja paista 200-225 asteessa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1038g3563kcal105.8g726.8g12.5g36.3g
Sokeri 509g2067kcal0g508.7g0g0g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.5g0g0.1g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka20g80kcal0g19.8g0g0g
Rasvaton maito valio3195g1054kcal105.4g156.5g0g0g
Kananmuna, annos 65g1038g1308kcal114.2g3.1g93.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g399g2915kcal4g4g319.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12480g22044kcal660.8g2852.8g851g72.8g
Valittu annoskoko6240g11022kcal330.4g1426.4g425.5g36.4g
Annoskoko puolitettuna3120g5511kcal165.2g713.2g212.8g18.2g
Arvot/100g100g177kcal5.3g22.9g6.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=320412