Marianne-vadelmajuustokakku

POHJA
1. Sulata margariini (Älä käytä juoksevaa margariinia!)
2. Murskaa keksit
3. Sekoita keksit, sokeri ja vanilliinisokeri margariinin joukkoon
4. Painele seos irtopohjavuokaan leivinpaperin päälle

TÄYTE
1. Laita liivatelehdet (4 kpl) kylmään veteen likoamaan
3. Vatkaa Flora Vanilla vaahdoksi ja lisää tuorejuusto seoksen joukkoon (200g maustettua tuorejuustoa tai esim. 100 g maustamatonta tuorejuustoa + 100 g maustettua rahkaa, oman maun mukaan)
4. Lisää tomusokeri ja halutessasi Marianne Crush
5. Kuumenna kattilassa 1/4 dl mitä tahansa mehua ja lisää siihen puristetut liivatelehdet
6. Kaada mehu täytteen joukkoon
7. Lisää marjat irtopohjavuokaan keksipohjan päälle ennen täytettä TAI lisää hieman täytettä ja sen päälle marjat, ennen kuin kaadat koko täytteen pohjan päälle
8. Anna jähmettyä yön yli jääkaapissa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi719g3235kcal46.7g431.3g151g22.3g
Voi, 1 tl, 5 g240g1749kcal2.4g2.4g191.7g0g
Sokeri 115g467kcal0g114.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g38g153kcal0g38g0g0g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss1677g574kcal16.8g68.8g13.4g62.1g
Flora Vanilla 12%1150g2185kcal51.8g184g138g0g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 25g719g1797kcal41.7g23g168.9g1.4g
Vaniljarahka (Valio), annos 200g863g1380kcal63g13.8g60.4g0g
Tomusokeri 1dl=60g144g575kcal0g143.8g0g0g
Liivatelehti, gelatiini96g335kcal82g0g0.1g0g
Marianne crush 150g479g2061kcal5.8g412.2g40.3g8.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12480g29023kcal620.4g2864.4g1527.6g187.8g
Valittu annoskoko6240g14512kcal310.2g1432.2g763.8g93.9g
Annoskoko puolitettuna3120g7256kcal155.1g716.1g381.9g47g
Arvot/100g100g233kcal5g23g12.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354901