Juustosarvet tilamaidosta

Liota hiiva kädenlämpöiseen maitoon.

Lisää suola, muna ja jauhot.

Alusta pehmeä rasva taikinaan.

Kauli taikinasta kaksi samansuuruista pyöreää levyä.

Jaa levyt kahdeksaan sektoriin ja ripottele kullekin sektorille juustoraastetta ennen sarveksi kiertämistä.

Kohota sarvet, voitele munalla ja ripottele pinnalle pieniä kaurahiutaleita.

Paista sarvet 225 asteessa uunin keskiosassa n. 12 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Evis55

Evis55 sanoi...

Nämä ovat maukkaita heti uunista otetttuina, mutta maistuu toki muulloinkin! Voit myös nauttia hillon kera!

sunnuntai 17.11.2013 klo 17:36

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilamaito, raakamaito, suoraan utareesta (Ahlmann), annos 100g1501g4472kcal45g72g66g0g
Hiiva, 50g250g153kcal32.8g2.8g1g0g
Kananmuna 50g(kpl)500g630kcal55g1.5g45g0g
Sunnuntai laktoositon leivontamargariini (Raisio)750g5402kcal0g0g600.2g0g
Vehnäjauho, sunnuntai2601g9104kcal312.1g1846.7g54.6g78g
Suola, annos 3g38g0kcal0g0g0g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 600g2272kcal167.3g0g180.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12480g44066kcal1224.4g3846g1893.8g156g
Valittu annoskoko6240g22033kcal612.2g1923g946.9g78g
Annoskoko puolitettuna3120g11017kcal306.1g961.5g473.5g39g
Arvot/100g100g353kcal9.8g30.8g15.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387436