Poropötköt

Sekoita ainekset keskenään huolella ja tee niistä haluamasi kokoinen pötkö.

Kääri se folioon huolella ha tee pienet reiät hammastikulla pääli puolelle.

Paista 100-150 asteessa n. 2,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 5454g6948kcal1175.9g0g245.4g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 160g112kcal2g18.1g2g6.2g
Mustapippuri 40g112kcal4.4g15.4g1.3g10.6g
Curryjauhe (-), annos 5g24g78kcal2.4g12g2.4g2.4g
Valkosipulijauhe, annos 3g160g553kcal16g121.9g4g0g
Vesi, vesijohtovesi 401g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12480g15607kcal2401.4g334.8g510.2g38.4g
Valittu annoskoko6240g7804kcal1200.7g167.4g255.1g19.2g
Annoskoko puolitettuna3120g3902kcal600.4g83.7g127.6g9.6g
Arvot/100g100g125kcal19.2g2.7g4.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397286