Bataatti-kesäkurpitsalisäke

Pilko kesäkurpitsa ja kuorittu bataatti vuokaan.

Mausta mineraalisuolalla ja maustepippurilla, pirskota päälle vähän kylmäpuristettua rypsiöljyä ja sekoittele.

Paista 200 asteessa noin tunnin, puolivälissä sekoitellen.

Soseuta sauvasekoittimella karkeaksi muusiksi.

Hyvää vaikkapa loimulohen lämpimänä lisäkkeenä!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 3873g3134kcal60.8g651.7g1.9g116.2g
Kesäkurpitsa zucchini 2277g411kcal12.7g56.9g9.1g15.9g
Mineraalisuola keskiarvo 23g0.3kcal0.1g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.7g0kcal0g0g0g0g
Virgino kylmäpuristettu rypsiöljy67g588kcal0g0g66.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12480g8266kcal147.2g1417.2g155.6g264.2g
Valittu annoskoko6240g4133kcal73.6g708.6g77.8g132.1g
Annoskoko puolitettuna3120g2067kcal36.8g354.3g38.9g66.1g
Arvot/100g100g66kcal1.2g11.4g1.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418773