Erilainen makkarapasta

Keitä pasta puolikypsäksi ja valuta vesi pois.

Viipaloi makkarat, sipuli, tomaatti, kesäkurpitsa, paprika ja valkosipulinkynnet.

Kuumenna wokki ja paista makkaroita tilkassa salaattijuuston öljyä.

Lisää ensin valkosipuli ja sitten viipaloidut vihannekset.

Lisää ruokakerma ja mausta oman maun mukaan.

Kaada pasta pannulle ja anna hautua muutama minuutti.

Mausta salaattijuustokuutioilla ja basilikanlehdillä.

Lisänä maistuu tuore salaatti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Heini85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti-chilipasta (Myllyn paras), annos 80g1403g4827kcal188g898g42.1g84.2g
Prinssinakki pirkka 300g842g2029kcal26.9g26.9g168.4g1.7g
Kabanossi grilli balkan (Hk), annos 80g1123g2862kcal168.4g18g235.7g2.2g
Sipuli (kuorittu)168g46kcal2.2g8.1g0.3g2.9g
Tomaatti, tuore351g71kcal2.1g13.3g1.1g4.9g
Kesäkurpitsa842g143kcal3.4g21g5.1g5.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g84g88kcal6.7g13.7g0.5g1.7g
Feta, Arla Apetina 10 %561g1010kcal120.7g5.6g56.1g0g
Paprika, punainen168g43kcal1.5g7.7g0.7g3.4g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)702g421kcal7g31.6g28.1g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12488g23080kcal1053.8g2087.8g1076.2g222.2g
Valittu annoskoko6244g11540kcal526.9g1043.9g538.1g111.1g
Annoskoko puolitettuna3122g5770kcal263.5g522g269.1g55.6g
Arvot/100g100g185kcal8.4g16.7g8.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186978