Kaalipata karjalanpaistista

Laita kaikki ainekset isoon kattilaan.

Lisää valkopippuria ja valkosipulia oman maun mukaan.

Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta hiljalleen kuplien 2-3 tuntia.

Kypsän kaalipadan voi soseuttaa ja syödä sosekeittona.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Iisebel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 2240g622kcal26.7g90.9g4.5g47g
Karjalanpaisti lihat (X-tra), annos 800g1120g1680kcal190.4g4.5g98.6g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl84g210kcal10.1g1.3g18.5g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 2800g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12488g5024kcal454.4g193.4g243.2g94.2g
Valittu annoskoko6244g2512kcal227.2g96.7g121.6g47.1g
Annoskoko puolitettuna3122g1256kcal113.6g48.4g60.8g23.6g
Arvot/100g100g40kcal3.6g1.5g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=454704