Virolainen kaalisalaatti

Raasta kaali ja porkkana ja laita ne 5 l teräskattilaan.

Suokaloi valkosipulinkynnet ja sekoita ne sekä öljy raasteen joukkoon.

Kiehauta vesi, sokeri, (meri) suola ja etikka.

Kaada liemi raasteen joukkoon, sekoita ja peitä kannella.

Anna jäähtyä, tölkitä ja säilytä kylmässä.

Salaatti säilyy viileässä viikkoja.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2754 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 227g63kcal2.7g9.2g0.5g4.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g114g32kcal0.7g6.8g0.2g2.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.6g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Rypsiöljy 10g90kcal0g0g10.2g0g
Vesi227g0kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 23g7.5kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 19g78kcal0g19.3g0g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g549kcal7.4g72g21.8g15.4g
Valittu annoskoko625g275kcal3.7g36g10.9g7.7g
Annoskoko puolitettuna313g137kcal1.9g18g5.5g3.9g
Arvot/100g100g44kcal0.6g5.8g1.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101976