Soijanakko-papupata

Kuutioi kuoritut perunat ja keitä ne lähes kypsiksi suolalla maistetussa vedessä.

Kaada pavut, pilkottu purjo sekä paloitellut nakot perunoiden sekaan.

Lisää mausteet ja anna padan hetki hautua kannen alla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow161g137kcal7.4g24.1g0.8g8g
Soijanakki, hälsans kök120g294kcal21.7g8.4g19.3g0g
Purjosipuli 60g14kcal1.1g1.4g0.1g1.3g
Peruna, vanha, kuorittu 161g122kcal3g24.9g0.3g1.6g
Vesi120g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.8g2kcal0.1g0.2g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1137kcal66.6g118g41g22.4g
Valittu annoskoko625g568kcal33.3g59g20.5g11.2g
Annoskoko puolitettuna313g284kcal16.7g29.5g10.3g5.6g
Arvot/100g100g91kcal5.3g9.4g3.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102794