Kirjolohirisotto

Aluksi silppua sipulit, paprika, porkkanat ja herkkusienet.

Kuullota sipulit öljytilkassa, lisää riisi ja kuullota, mausta currylla mustapippurilla ja tomaattipyreellä.

Sekoita.

Lisää 4 dl vettä ja kalafondi.

Hauduta n. 10 min. lisää porkkanat ja hetken päästä paprikat.

Hauduta vielä n. 10 min. lisää pakaste perneet ja herkkusienet, Kun herneet on lämmenneet lisää kala.

ripottele lopuksi päälle persilja silppua.

Tarjoa sitruuna lohkon kanssa.

ps. itse käytin savustettua kirjolohta mutta tähän käy melkein mikä kala tahansa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi144g0kcal0g0g0g0g
Risottoriisi (Pirkka)54g178kcal3.6g43.1g0.2g0g
Valkosipuli 2.9g3.1kcal0.2g0.5g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)36g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Paprika punainen 72g21kcal0.7g3.2g0.3g1.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g66g19kcal0.4g4g0.1g1.7g
Herkkusieni 36g5.7kcal0.8g0.1g0.1g0.5g
Herne, pakaste (rainbow)72g61kcal4.3g10.8g0g2.2g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g3.6g32kcal0g0g3.6g0g
Tomaattipyree, Pirkka14g12kcal0.5g2.7g0.1g0.1g
Mustapippuri 2.9g8kcal0.3g1.1g0.1g0.8g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g11g7kcal0.8g1g0.1g0g
Savustettu kirjolohifilee, OceanSea (125 g)111g138kcal24.5g0g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g988kcal73.2g136.4g18.4g14.8g
Valittu annoskoko625g494kcal36.6g68.2g9.2g7.4g
Annoskoko puolitettuna313g247kcal18.3g34.1g4.6g3.7g
Arvot/100g100g79kcal5.9g10.9g1.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105317