Riistakäristys pekonilla ja herkkusienillä

Käristetään pannulla voinokareessa pekonit, sipulit ja käristyslihat ja herkkusienet pienissä erissä.

Lisätään mausteet mustapippuri myllystä, 10 kpl murskattuja maustepippureita, teelusikallinen paprikamaustetta, kuivattua valkosipulia myllystä, loraus soijakastiketta, suola.

Rautapataan aineet ja pullollinen olutta ja uuniin 200 C 1/2 h ja lasketaan lämpö 175 C ja haudutetaan tunnin verran.

Tarjoillaan perunamuusin ja puolukkahillon kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Jujaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni (Dulano)53g134kcal9.5g1.7g10g0g
Metsästäjän käristys (Kylmänen), annos 100g252g277kcal50.4g0g12.6g0g
Viipaloituja herkkusieniä (Eldorado), annos 115g71g15kcal1.4g1.9g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)84g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Voi vähäsuolainen 13g91kcal0.1g0.1g10.2g0g
Soijakastike 13g7.6kcal0.7g1.2g0g0g
Keskiolut, 4.5%, annos 333g140g60kcal0.6g5.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1217kcal127.6g29.2g66.4g2.8g
Valittu annoskoko625g608kcal63.8g14.6g33.2g1.4g
Annoskoko puolitettuna313g304kcal31.9g7.3g16.6g0.7g
Arvot/100g100g97kcal10.2g2.3g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107848