Chili con verdura

Kuullota pilkottua sipulia, valkosipulia ja chiliä hetki paprikan kanssa öljyssä.

Lisää valutetut, huuhdellut pavut, tomaattimurska ja kasvisliemikuutio.

Mausta suolalla, pippurilla sekä ripauksella kanelia ja anna kiehua hiljalleen 10 min. Lisää juustoraaste ja hämmennä kunnes juusto on kokonaan sulanut.

Tarjoa riisin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu valkoinen, keitetty 107g115kcal9g14.9g0.4g7.5g
Ruskea papu suolaliem, Rainbow107g80kcal5.9g12.8g0.5g0g
Paprika keltainen 85g26kcal0.8g4.3g0.2g1.7g
Sipuli 38g12kcal0.5g1.8g0.1g0.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl13g115kcal0g0g12.8g0g
Valkosipuli 5.1g5.5kcal0.4g0.8g0g0.1g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g213g75kcal3.4g14.7g0.2g3g
Kasvisliemikuutio 4.7g14kcal0.4g0.6g1.1g0.1g
Juusto, cheddar 51g211kcal13.1g0.1g17.6g0g
Chili paprika punainen1.7g0.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1306kcal67g100.4g65.8g26.2g
Valittu annoskoko625g653kcal33.5g50.2g32.9g13.1g
Annoskoko puolitettuna313g327kcal16.8g25.1g16.5g6.6g
Arvot/100g100g105kcal5.4g8g5.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109884