Raparperivaahto

Kiehauta raparperit, sokeri, vesi ja kardemumma, kaneli, vaniljasokeri pehmeäksi soseeksi.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää kermavaahtoon jäähtynyt raparperisose.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 228g77kcal1.6g12.5g0.2g3.2g
Sokeri 97g393kcal0g96.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 57g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g4.6g14kcal0.5g2.7g0.3g1.3g
Kaneli, jauhettu, annos 2g2.3g6kcal0.1g1.8g0.1g1.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g9g36kcal0g9g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl228g774kcal4.6g6.8g79.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2600kcal13.6g259g160.6g11.6g
Valittu annoskoko625g1300kcal6.8g129.5g80.3g5.8g
Annoskoko puolitettuna313g650kcal3.4g64.8g40.2g2.9g
Arvot/100g100g208kcal1.1g20.7g12.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=110891