Karppilihapullat

Sekoita voissa kuullotettu sipuli jauhelihaan.

Lisää kevytkermaviili ja kananmunat.

Mausta suolalla, pippurilla ja Välimeren yrttisekoituksella.

Muotoile lihapulliksi ja kypsennä pullia 200 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Annoksesta tulee pellillinen eli n. 30 lihapullaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha382g634kcal72.6g0g38.2g0g
Voi 8.2g59kcal0.1g0g6.7g0g
Sipuli (kuorittu)71g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 109g70kcal3.5g5.3g3.8g0g
Kananmuna kuoreton 55g78kcal6.8g0.2g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1722kcal167.8g17.8g108.8g2.4g
Valittu annoskoko625g861kcal83.9g8.9g54.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna313g430kcal42g4.5g27.2g0.6g
Arvot/100g100g138kcal13.4g1.4g8.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111689