Lämmin savulohisalaatti

Kuullota rypsiöljyssä pinaatti, tomaatti, paprika ja pähkinät.

Keitä kananmunat ja pilko.

Laita lautasille valmiiksi salaatti ja kurkku sekä kananmunaviipaleet.

Kerrosta päälle lämpimät ainekset ja päälle lohi.

Mausta sitruunamehulla ja halutessasi lisää hieman suolaa ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 653 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 115g35kcal1.1g5.9g0.2g2.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g120g24kcal0.7g4.5g0.4g1.7g
Rypsiöljy 4.8g42kcal0g0g4.8g0g
Pinaatti 43g5.8kcal0.7g0.2g0.1g0.6g
Cashew pähkinä, pirkka29g165kcal5.7g5.5g13.2g1g
Salaatti, jäävuori tuore38g3.8kcal0.4g0.3g0.1g0.4g
Savulohi, pelkästään115g228kcal19.9g0g17.7g0g
Kananmuna kuoreton 120g171kcal15g0.4g12.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2.4g0.5kcal0g0g0g0g
Kurkku, tuore38g3.8kcal0.2g0.6g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1358kcal87.4g34.8g97.6g12.6g
Valittu annoskoko625g679kcal43.7g17.4g48.8g6.3g
Annoskoko puolitettuna312g339kcal21.9g8.7g24.4g3.2g
Arvot/100g100g109kcal7g2.8g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111998