Soijarouhesämpylät

Resepti muokattu Hyvä Terveys 3/2009 s. 76 ohjeesta:

Liota soijarouhepapuja 50 min.
Lämmitä vesi ja öljy 40 asteiseksi.

Sekoita hiiva, suola, siemenet ja leseet vehnäjauhoihin.

Lisää ne ja murskatut valkosipulin kynnet sekä soijapapurouhe veteen.

Sekoita.

Alusta grahamjauhot joukkoon.

Kohota lämpimässä peitettynä 30 min. Pyöritä sämpylöiksi.

Kohota.

Voitele vedellä.

Paista 225 asteessa 10 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Aretta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 235g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 21g187kcal0g0g21.1g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g4.3g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 3.8g0.1kcal0g0g0g0g
Auringonkukansiemen 39g232kcal9g4.9g19.4g2.3g
Kauralese 24g85kcal4.2g10.7g1.8g4.1g
Valkosipuli 3.1g3.4kcal0.2g0.5g0g0.1g
Soijarouhe, vaalea 14g53kcal5.3g6.3g0.3g1.4g
Vehnäjauho puolikarkea 153g523kcal15.5g106.8g1.8g5.3g
Grahamjauho 129g423kcal13.6g78.4g2.8g12.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3013kcal95.6g415.2g94.4g52g
Valittu annoskoko625g1506kcal47.8g207.6g47.2g26g
Annoskoko puolitettuna313g753kcal23.9g103.8g23.6g13g
Arvot/100g100g241kcal7.6g33.2g7.6g4.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=112785