Kylmäsavulohikastike pastalle

Paista kylmäsavulohiviipaleita pannulla molemmin puoli niin että muuttuvat vaaleanpunaisiksi, mutta eivät murene.

Nosta syrjään.

Laita pannulle öljyä ja kullota purjo.

Lisää paistetut lohet takaisin pannulle purjon kanssa ja lisää kerma sekä vesi.

Sekoita ja lämmitä miedolla lämmöllä.

Mausta lopuksi sitruunapippurilla ja halutessasi tuoreella tillillä.

Tarjoa pastan esim.

tagliatellan tai tumman spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g104g200kcal19.7g0.1g13.5g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g228g125kcal7.1g14.6g4.6g0g
Purjosipuli 138g32kcal2.5g3.3g0.3g2.9g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g6.9g12kcal0.6g2.2g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g11g99kcal0g0g11g0g
Vesi, vesijohtovesi 138g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g935kcal59.8g40.4g58.8g5.8g
Valittu annoskoko625g468kcal29.9g20.2g29.4g2.9g
Annoskoko puolitettuna313g234kcal15g10.1g14.7g1.5g
Arvot/100g100g75kcal4.8g3.2g4.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113333