Omena-kinkkukeitto

Laita kattilaan rypsiöly lämpenenmään ja kuullota sipuli kuutiot siinä.

Lisää näiden jälkeen kuoritut ja kuutioidut omenat.

Lisää currya oman maun mukaan (n. 3rkl) ja sekoita tasaiseksi.

Lisää joukkoon kalkkunasuikaleet.

Lisää vesi joukkoon ja sinne 2 kanaliemikuutiota.

Sekoita ja anna kiehua hiljalleen.

Anna kiehua hiljalleen n.30min ja lisää joukkoon creme fraiche (myös tavallinen ruokakerma käy), anna lämmetä mutta ei enää kiehua.

Päälle voi koristeeksi laittaa vielä persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen, kuorittu 105g47kcal0.2g9.9g0.1g1.9g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)2.9g7.5kcal0.4g0.3g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 358g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g4.3g39kcal0g0g4.3g0g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g86g94kcal20.6g0.9g0.9g0g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g29g32kcal0.9g1.9g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g458kcal45.2g29.8g16.4g5.2g
Valittu annoskoko625g229kcal22.6g14.9g8.2g2.6g
Annoskoko puolitettuna313g115kcal11.3g7.5g4.1g1.3g
Arvot/100g100g37kcal3.6g2.4g1.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113342