Kalkkunakiusaus

Voitele vuoka.

Laita vuokaan kerros perunasuikaleita sekä pilkkomasi sipulit.

Lisää joukkoon myös kalkkunasuikaleet ja sekoita nämä tasaiseksi.

Lisää pinnalle Mustapekka- juustoa paloina tasiasesti.

Sitten vielä ohut kerros perunasuikaleita päälikerrokseksi.

Kaada päälle 0,5l valmistamaasi lihalientä (2 kuutiota 0,5l vettä) sekä kerma.

Laita uuniin hautumaan niin pitkäksi aikaa että neste on haihtunut.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)39g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Lihaliemikuutio Maggi4.3g12kcal0.4g0.3g1g0g
Vesi, vesijohtovesi 87g0kcal0g0g0g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)19g91kcal2.3g1.4g8.5g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl49g58kcal1.6g1.7g4.8g0g
Perunasuikale (Apetit)291g207kcal4.7g45.7g0.3g0g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g116g127kcal27.9g1.2g1.2g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g19g11kcal0.6g1.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1032kcal76g106.8g32.6g1.4g
Valittu annoskoko625g516kcal38g53.4g16.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna313g258kcal19g26.7g8.2g0.4g
Arvot/100g100g83kcal6.1g8.5g2.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113362