Broitsupihvit

Sekoita jauheliha, kermaviili, kananmunat, hienonnettu sipuli, ranskalainen sipulikeitto jauhepussi, vesi sekä korppujauhot keskenään.

Mausta hieman mustapippurilla ja suolalla.

Tee taikinasta tasainen seos.

Anna taikinan turvota n. puolen tunnin ajan.

Tämän jälkeen voit paistaa pihvit tilkassa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g300g384kcal44.7g0g27g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g21g57kcal1.6g10.3g1.1g2.1g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 75g48kcal2.4g3.6g2.6g0g
Korppujauho 19g69kcal2g14g0.2g1g
Kananmuna kuorineen punnittu68g85kcal7.4g0.2g6.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g11g101kcal0g0g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1508kcal117.2g59.8g96.8g7.4g
Valittu annoskoko625g754kcal58.6g29.9g48.4g3.7g
Annoskoko puolitettuna313g377kcal29.3g15g24.2g1.9g
Arvot/100g100g121kcal9.4g4.8g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113422