Fetamössö

Pilko sipuli pieneksi silpuksi.

Laita fetapala kippoon ja sörssää se haarukalla.

Lisää joukkoon sipulit ja creme fraiche ja öljy sekottaen lusikalla samaan aikaan.

Sekoita kunnes öljy on sekoittunut kunnolla mössöön.

Lopuksi raasta myllyllä mustapippuria fetamössön päälle ja voila! Herkullinen lisäke on valmis.

Sopii hyvin leivän päälle, lihan kera, yms. Vain mielikuvitus on rajana.

(HUOM! kyseinen creme fraiche on ainoa joka sopii mössöön koostumukseltaan, muilla creme fraicheilla tulee liian löysää.)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Ditone
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fetajuusto arla 8% (100g)269g403kcal43g10.8g21.5g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio269g376kcal7.5g17.5g32.3g0g
Sipuli (kuorittu)74g20kcal1g3.5g0.1g1.3g
Mustapippuri 2.7g7.5kcal0.3g1g0.1g0.7g
Kylmäpuristettu rypsiöljy (Virgino)11g95kcal0g0g10.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1804kcal103.6g65.6g129.6g4g
Valittu annoskoko625g902kcal51.8g32.8g64.8g2g
Annoskoko puolitettuna313g451kcal25.9g16.4g32.4g1g
Arvot/100g100g144kcal8.3g5.2g10.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114864