Outo peltileipä kuituinen

Nonnih! Kaikki sekasin.

Ite käytän sokeria nostatusta nopeuttamaan mutta eihän ole välttämätön.

Nostata jos ehit tai heitä pellille ja kauli pellin kokoiseksi.

Ehkä tarttee hiukan jauhoja/leseitä ettei tartu kaulimeen.

Kaulinnan jälkeenkin voipi vielä nostattaa ja sitten uuniin 250 astetta ja noin puolisen tuntia! Tätä täytyy vähä kattella pohjasta ja välistä miten kypsyy.

Hyvää kuidukasta.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fiber husk (1rkl=10g)23g2.3kcal0.3g0g0.1g19.7g
Ruisjauho Pirkka186g567kcal18g113.4g3.7g27.9g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)101g322kcal13.9g58.4g3.2g12.6g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g31g43kcal4.3g4.3g1.1g14.9g
Palasokeri (Dansukker), annos 2.1g4.6g19kcal0g4.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 271g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g8.5g31kcal3.8g3.4g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1968kcal80.6g368.2g17.2g150.2g
Valittu annoskoko625g984kcal40.3g184.1g8.6g75.1g
Annoskoko puolitettuna313g492kcal20.2g92.1g4.3g37.6g
Arvot/100g100g158kcal6.4g29.5g1.4g12g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116040