Kermainen texmex jauhelihakeitto

Kuullota sipulit öljyssä ja lisää jauheliha.

Mausta jauheliha paprikajauheella, chilillä ja jauhelihamausteella tms.

Lisää kasvikset.

Pyörittele jonkin aikaa, että kasvikset sulavat.

Lisää kerma.

Anna kiehahtaa.

Notkista vedellä halutun paksuiseksi.

Lisää koskenlaskija ja anna hautua miedolla lämmöllä kunnes koskenlaskija on sulanut.

Kannattaa maistella välillä, ettei tule liian tulista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Ren
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g30g83kcal5.6g0g6.5g0g
Kuohukerma,valio,2dl118g403kcal2.4g3.6g41.4g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste118g30kcal1.1g5.7g0.4g3.4g
Valkosipuli 3.6g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)118g32kcal1.5g5.7g0.2g2g
Jauheliha, sika-nauta 237g524kcal41.4g0g40.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2150kcal104.6g31.2g177.4g11g
Valittu annoskoko625g1075kcal52.3g15.6g88.7g5.5g
Annoskoko puolitettuna313g538kcal26.2g7.8g44.4g2.8g
Arvot/100g100g172kcal8.4g2.5g14.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117530