Herkkujauhelihapihvit (kuitupitoiset)

Turvota vehnäleseitä ja fiberhuskia n. 1 dl:assa vettä.

Sekoita mukaan jauheliha.

Sekoita hyvin, lisää joukkoon muut ainekset ja maun mukaan esim.

jauhelihamaustetta, suolaa, valkosipulisuolaa.

Paista uunissa sopivan ruskeiksi, n. 10-20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 488g1081kcal85.4g0g83g0g
Fiber husk (1rkl=10g)20g2kcal0.3g0g0.1g16.6g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g20g27kcal2.7g2.7g0.7g9.4g
Smetana, Valio, hyla20g76kcal0.4g0.5g8.2g0g
Cuisine, Valkosipuli & yrtit (Creme bonjour), annos 100g29g41kcal0.9g0.6g3.8g0g
Sipulikuutiot rainbow33g3.3kcal0.5g0.5g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g16g46kcal3.1g0g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2553kcal186.6g8.6g198.8g52g
Valittu annoskoko625g1277kcal93.3g4.3g99.4g26g
Annoskoko puolitettuna313g638kcal46.7g2.2g49.7g13g
Arvot/100g100g204kcal14.9g0.7g15.9g4.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117761