Susan banaanikakku

150 g margariinia
1,5 dl sokeria
2 munaa
4-5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1/2 tl suolaa
1/2 tl neilikkaa
2 tl kanelia
3-4 banaania

1. Vaahdota sokeri ja margariini.

2. Lisää munat yksitellen joukkoon koko ajan hyvin vatkaten.

3. Sekoita kuivat aineet keskenään.

4. Murskaa banaanit haarukalla.

5. Sekoita vaahtoon vuorotellen banaania ja jauhoseosta.

Paista isossa jauhotetussa kakkuvuoassa 170 asteessa n. 50-60 min.
Mausteina voit käyttää myös kanelia ja kardemummaa (jätä pois inkivääri ja neilikka).

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1124 grammaa

Susanstrand
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini (Flora), annos 150g83g559kcal0g0g66.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu76g95kcal8.3g0.2g6.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 181g620kcal18.4g126.6g2.2g6.3g
Leivinjauhe 5.6g10kcal0.3g2.1g0g0g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g5.6g20kcal0.2g4.4g0.2g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g200g168kcal2.2g36.6g0.8g3.6g
Sokeri 71g288kcal0g70.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3522kcal58.8g481.6g153.6g19.8g
Valittu annoskoko625g1761kcal29.4g240.8g76.8g9.9g
Annoskoko puolitettuna313g880kcal14.7g120.4g38.4g5g
Arvot/100g100g282kcal4.7g38.5g12.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=122406