Sitruunamarengit

Aineet kulhoon ja vatkaa kovaksi vaahdoksi.

Vaahto on valmista, kun kipon voi kääntää ylösalaisin (omalla vastuulla).

Nostele pikkulusikalla pieniä nokareita leivinpaperille ja paista pari tuntia ~100 asteessa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 10 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkuainen (100g)495g208kcal48.5g7.4g0.5g0g
Sokeri 105g427kcal0g105.1g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton25g5.2kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1280kcal97.2g225.8g1g0g
Valittu annoskoko625g640kcal48.6g112.9g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna313g320kcal24.3g56.5g0.3g0g
Arvot/100g100g102kcal7.8g18.1g0.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123859