Kesäkurpitsasörsseli

Paista kesäkurpitsa, silputtu sipuli ja valkosipulin kynsi pannussa rypsiöljyssä.

Lisää muut ainekset.

Mausta hunajalla, mustalla pippurirouheella ja suolalla.

Halutessa voi myös terästää tapascolla ja viinietikalla.

Ennen tarjoilua lisää reippaasti persilijaa joukkoon.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Awi

Pilates sanoi...

Sairaan hyvää!

keskiviikko 03.06.2009 klo 22:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 280g51kcal1.6g7g1.1g2g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g160g32kcal2.1g4.8g0.3g0g
Rypsiöljy 22g191kcal0g0g21.6g0g
Emmental, mustaleima16g66kcal4.6g0g5.1g0g
Herkkusieni säilyke 136g23kcal2.9g0.3g0.4g3.3g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 12g40kcal0.2g0.4g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g803kcal22.8g25g65.4g10.6g
Valittu annoskoko625g401kcal11.4g12.5g32.7g5.3g
Annoskoko puolitettuna313g201kcal5.7g6.3g16.4g2.7g
Arvot/100g100g64kcal1.8g2g5.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126087